PerusYrittäjät ajan hermolla

Kuntavaalit lähestyvät, vaalit käydään 9.4.2017 . Yrittäjäehdokkaita tarvitaan nyt valtuustoihin luomaan tulevaisuuden kuntia ja kehittämään tulevaisuuden kuntien elinvoimaa kuntalaisten hyvinvoinnin perustaksi.

Yksi tärkeimmistä on elinkeinopolitiikan kehittäminen, millä kuntiin saadaan uusia yrityksiä, työpaikkoja ja säilytetään entiset, vain ja ainoastaan näin hyvinvointia voidaan jakaa.  SOTE ja maakuntauudistus antaa aivan toisenlaiset eväät toteuttaa kunnissa uudenlaista politiikkaa mihin ollaan totuttu. Kuntien vastuulle jäävät muun muassa varhaiskasvatus, perusopetus, kaavoitus, maapolitiikka, asuntopolitiikka ja joukkoliikenne sekä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaa-ajantoimi. Mitä paremmin kunnat pystyvät kokoamaan paikallisen ja seudullisen elinkeinoelämän, sitä paremmin kuntien elinvoimaisuus nousee esille ja hyvinvointia voidaan jakaa kuntien asukkaille.

PerusYrittäjien hallitus