Julkilausuma

Perusyrittäjät ry:n hallitus kokoontui 20.8. ja laati mm. seuraavanlaisen julkilausuman.

Perusyrittäjät irtisanoutuvat työmies Matti Putkosen (Perussuomalaiset rp.) lausunnosta, jossa tuomitaan Suomen Yrittäjien tekemä hylkäys hallituksen esityksestä, koskien paikallista sopimista.
Perusyrittäjien mielestä hylkäys oli perusteltu, ja kyseisestä asiasta ei voi tehdä johtopäätöstä että työntekijän asemaa oltaisiin heikentämässä. Perusyrittäjät näkevät työntekijän yrityksen tärkeimpänä voimavarana, ja eivät aja työntekijän aseman heikentämistä.
Perusyrittäjät eivät ole samaa mieltä Putkosen lausunnosta Suomen uutisissa 13.8. Pienyrityksen ei tule olla pakko saattaa työntekijöitään ay-liikkeen jäseniksi ja sen hyväksymäksi luottamusmieheksi voidakseen sopia paikallisesti. Ay-liike hankkikoon jäsenensä itse.

Perusyrittäjät ry, hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *